Bram kreeg in de erering nog een prachtig veteranen boek aangeboden.

Bram kreeg in de erering nog een prachtig veteranen boek aangeboden. 

Van Limmie van der Woude, ze is samen met Paulien Poppe de schrijver van het boek.

Bram had de hele week nog geen tijd gehad om het te lezen, word ik vanmorgen wakker is mijn bril van mijn nachtkastje af, ik denk hè dat is raar zeg. Ik naar de kamer en nu snap ik waarom Bram nog niet in het boek had gekeken, hij heeft dus inmiddels een brilletje nodig, maar wil dat natuurlijk niet vertellen. Maar ja bij het ouder worden kan het zijn dat je een brilletje nodig heb. Ach die arme Bram toch betrapt. Hij vind het in elk geval een heel leuk boek.

Wil je dit boek ook hebben?  Klik op deze link. Het veteranenboek

 

Bram mag zich nu officieel Nederlands Veteranen Kampioen noemen.

Op zijn laatste show in Zwolle behaalde hij zijn laatste punt met een prachtig verslag

erering Zwolleklein IMG_3696klein