De dracht van Lutske.

Maandag 14 oktober 2019

Ja ze is drachtig, maar er zit een grote maar aan.

Er s maar 1 pup op de echo gezien, en ik heb goed meegekeken en de persoon die de echo heeft gemaakt heeft er echt goed naar gekeken en is echt een specialist op dat gebied.

Dus ik moet met spijt alle wachtende mensen teleurstellen.

Ik hoop met heel mijn hart dat er een teefje uit komt, want dat word dat toch echt mijn meisje en als het een reu is, dan hebben we daar ook al hele lieve mensen voor. Die zijn ook al op de hoogte.

Jullie snappen de teleurstelling is erg groot, dus ik ga niet mijn hele wachtlijst bellen en of mailen. Sorry daarvoor, maar ik denk dat jullie het ook allemaal wel begrijpen.

We zijn voor de echo geweest

Donderdag 14 maart 2019

Helaas, we zijn vandaag voor de echo geweest en er waren geen pupjes te zien. Ik was zelf eigenlijk bijna zeker dat Lutske drachtig was, ook haar gedrag was voor mij genoeg om te zeggen ja ze is drachtig. Zo`n echo valt dan echt zwaar. Maar ik blijf eigenwijs en wil het dan maar eerst zien en dan geloven. Zou het een klein nestje zijn, dan moet ze uiteindelijk ook toenemen in gewicht. Dus ik blijf wegen en hou nog hoop.

Spannende tijden

17 februari 2019

Lutske en Jelle hebben gezellige dagen gehad, nu hopen dat daar pups van komen, zie bij nestjes het actieve S nest

Weer een nieuwe week van de pups.

De pups zijn vandaag precies 1 week oud, dus we zijn de tweede week gestart.

Week 2

 

De pups van Harryetje zijn geboren.

Vanmorgen rond 9 uur de eerste pup en na 5 uurtjes was ze klaar, helaas zijn er van de 9 pups 2 dood geboren, maar de andere 7 zien er prachtig uit, nu gaan genieten van de positieve dingen. Hier vast twee foto`s, de rest komt later, eerst even bijkomen.

Dierenarts, mooi nieuws.

We zijn vandaag voor de röntgen foto geweest, en we krijgen het weer lekker druk. Zie het actieve nest en dan de dracht.

En een leuke video van een bewegende buik van Harryetje, de pups bewegen levendig.

Al 5 weken en 2 dagen op weg.

Vandaag weer ene leuke update gemaakt bij het actieve nest bij  de Dracht. Harryetje gaat lekker, ze voelt zich top, ook weinig overdadige honger, dus mooi relaxed. Ik heb een leuke video geplaatst, kijk maar gauw.

3 weken

Vandaag is Harryetje 3 weken op weg met haar dracht, ja we denken dat ze echt wel drachtig is, ik heb ook de knop dracht toegevoegd bij het actieve R nest gemaakt, vanaf volgende week zondag gaan we dagelijks wegen.

Harryetje is gedekt

Mooi nieuws, Harryetje is gedekt door Jesse van`t Vaertse Hoekske, zijn troepnaam is Binke. Ze is gedekt op 7, 8 en 9 januari. Nu mooi afwachten, maar ik ben altijd positief.

 

 

 

 

Prins Pluto heeft een metamorfose gekregen.

We probeerde van Prins Pluto een bruin stabijtje te maken, maar het is niet gelukt, hij werd een Choco Prins.

We probeerde van Prins Pluto een bruin stabijtje te maken, maar het is niet gelukt, hij werd een Choco Prins.

Oudere berichten »