KC Almelo 13 juni 2010

KC Almelo 13 juni 2010

Djûke Roefke ( roepnaam Silke ) had zich ingeschreven voor deze clubmatch. Er waren 13 stabij`s, en ze werd met grote blijdschap beste teef. Ook van de reu mocht e winnen dus BOB stond achter haar naam. Maar ja dan moet je blijven voor de eindkeuring. Nou ja het was lekker weer en het was buiten dus zo erg is dat niet. Maar tot grote verbazing werd Sil ook beste van rasgroep 7 joehoe dat is gaaf zeg. En dan moet je weer blijven. Daarna op in de eindkeuring met alle rasgroepen, en jawel ook daar sleepte ze nog een prachtige 6de plaats weg. ( van de 226 ingeschreven honden ) Nou hun dag kan dus niet meer stuk.

DSC00431klein

Hier een trotse en vermoeide Silke met haar gewonnen bekers.
Arjan en Christien, van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. Dikke knuffel voor Silke.