Eindelijk weer een update

Eerste alle shows maar even noteren in een vogelvlucht.Amsterdam 2012  Harryetje 3U Grietje 4U Sietske 1U beste veteraan Veteranen winster.

Groningen 2013 Harryetje 2U

Clubmatch 2013 Grietje 3U Harryetje 3U Sietske 1U beste veteraan.

Zwolle Ned Rassen show 2013 Harryetje 1U Aagje U Grietje 2U Teun 1U Roefke 3U Sietske 4U

Clubmatch Hogeveen 2013 Harryetje 1U BOB Roefke 1U beste veteraan van de show.

Rotterdam 2013 Harryetje 1U BOB Roefke 1U beste veteraan

Zwolle 2013 Harryetje 2U Res CAC CACIB Roefke 1U beste veteraan 3de van de show.

Bleiswijk 2013 Harryetje 1U CAC CACIB Roefke 1U beste veteraan nu NVK

Amsterdam 2013 13 dec Harryetje 2U

Amsterdam 15 dec Harryetje 1 U reserve CAC CACIB Nu NL kampioen Roefke 1U Veteranen winster beste veteraan

 Ook is er veel te vertellen over onze oude dame Teun. Ze is heel erg ziek geweest en heeft ons veel verdriet maar later heel veel blijdschap bezorgt. Ze is er nog en ze is blij en vreselijk lekker stout, wat kun je daarvan genieten. Ze werd begin december heel erg ziek. Na een hoop getob zijn we er achter gekomen dat ze een flinke eierstok tumor had. Daar is ze toen mets spoed aan geopereerd, helaas waren daarna haar bloedwaarde`s heel erg slecht. De dierenarts had het eigenlijk opgegeven en melde dat we haar beter konden komen halen. Gelukkig knapte ze thuis weer op.  Toen we 2 weken later bloed gingen prikken was alles al bijna weer normaal, de dierenartsen waren zeer verbaast. Tijd voor een feestje. Helaas van korte duur want de volgende morgen was het flink mis en had ze een Geriatrisch vestibulair syndroom GVS. Maar Teun heeft zich daar kranig doorheen geslagen en ze heeft er alleen een scheef koppie aan over gehouden, mmm op zich ook wel een iets stouter karakter 😉 waar wij dus volop van genieten 😉 
  De reu voor Harryetje is ook bekend, ze kan ook snel loops worden.

Zie voor haar lover de knop Volgende nestje.