Overwinning

Ik was naar de show van KV Rijnland op zaterdag met Grietje en Teun. Dit was een dag om nooit te vergeten.

Er waren 34 stabij`s en Grietje werd BOB, oke dat kan en dan ben je heel erg blij. Ik mocht naar de erering en je hoopt altijd geplaatst te worden. Maar ik werd geplaatst en hoe. Dit sloeg werkelijk alles. Ik mag best zeggen ik heb geschiedenis geschreven, Grietje werd maar liefst Nr 1 in de rasgroep. Wauw ik was zo vreselijk blij en trots en emotioneel tegelijk. Dit is een kroon op je fokkerij. Als je dus beste van de ragroep word moet je de volgende dag terug komen. En dat deed ik maar wat graag. Ik werd dus op zondag terug verwacht. Om tegen de andere 9 ragroepen te strijden. Ik werd daar door de keurmeester 9de geplaatst, natturlijk klinkt 1 veel leuker, maar ik was nog steeds apetrots. 9de van de 1800 honden is toch wel heel bijzonder voor ons geliefde ras.

IMG_6248500

Hier de foto van 1ste in de rasgroep

DSC04247500

En hier heel trots op de 9de plaats van de 1800 honden. Mijn toppertje.