Onze lieve Sietske is ingeslapen.

12-10-2001  *  26-03-2016

Onze lieve Sietske hebben we moeten laten inslapen, haar inwendige lichaam was op.

Och ik mis haar nu al, Sietske was in alles nog echt aanwezig. Kon nog zo lekker struinen buiten en een galopje was ook nog steeds aanwezig. Gistermorgen zelfs nog en dan was ik zo trots dat ze dat nog lekker deed. En er werd geen koekje uitgedeeld zonder Sietske ze had het ondanks dat ze behoorlijk doof was toch goed in de gaten als er wat te halen viel. Sietske mijn kanjer ik kan alleen maar goeie dingen over jouw vertellen. Je deed nooit niemand een vlieg kwaad en was met elke nest een super moeder. Och meid wat hou ik met hart en ziel van jou. Ik ben zo trots op je en moet nu verder zonder jou. Sietske bedankt voor de fantastische jaren.

Sietske