Kampioenschap Clubmatch NVSW

OP 2 April hadden we de kampioenschap Clubmatch van de NVSW.  Ik had Harryetje en Lutske mee, en Koen Jelle die mocht ik ook weer showen. Het was een prachtige dag. Lutske mocht de spits afbijten en ze haalde in de tussenklasse met 9 teven de 1ste plaatst met een uitmuntend dus met haar mocht ik in elk geval naar de eindkeuring. Daarna kon ik Koen klaar maken want het liep heel mooi in het tijdschema voor mij. Koen liep in de Kampioensklasse. Het was een sterke klasse met 5 Kampioenen, ook zijn vader Jelle was van de partij. Het lopen ging heel erg goed, hij had er zin in. Dat eindigde ook in een 1ste plaats met 1 Uitmuntend, wauw ook naar de erering, oef dan word je wel zenuwachtig het word echt spannend. Daarna had ik gelukkig ook nog de tijd om Harryetje klaar te maken voor haar show in de Kampioensklas. Er waren 6 dames in haar klasse. En wauw zo blij Harryetje liep super en stond super. Daarmee werd ze ook 1ste met een uitmuntend. Dus ook Harryetje mocht naar de erering. Nu moest ik wel even goed gaan nadenken hoe ik dat moest gaan doen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor hulp dat moest zo en zo bij de teven. Maar ik vond het ook lastig om met de reu eruit te rennen en dan hup Lutske aan te pakken en de ring weer in, dat geeft wel wat stress. Dus keuze gemaakt Henri ( eigenaar van Its Abe Tobbe fan è âlde leane ) heb ik gevraagd om Koen voor te brengen, en Helma ( ook eigenaar van Its ) heb ik gevraagd om Harryetje voor te brengen. Dan liep ik zelf met Lutske. De zenuwen gieren door het lijf. Helaas haalde Koen niks, de keurmeester ging voor 2 jonge knappe reuen, tja de jeugd heeft de toekomst 😉  Daarna met de teven de ring in. Ze liepen beide keurig netjes, Harryetje liep achter mij waardoor ze mooi doorliep en op mij lette. En Lutske liep ook de sterrren van de hemel. De keurmeester maakte de jeugdteef beste teef en tot mijn grote blijdschap werd Lutske reserve Kampioen.  Och wat ben ik trots op mijn bruine meisje. Dit is ook wel voor het eerst dat een bruine in de erering is geplaatst. Och ja toen kwamen de emotie`s los. Overdag vroeg iedereen al naar Sietske die de week ervoor overleden was. Ik wimpelde iedereen af. In de erering toen ik met Lutske reserve werd, zei ik tegen Lutske dat we deze prachtige rozet aan Sietske opdragen. En toen kwam de emotie er dubbel en dwars uit.  Och ik moest erg huilen. Zo trots op Lutske en zo`n gemis van Sietske. De Clubmatch was voor mij een zeer geslaagde dag. Er waren nog meer honden uit mijn lijn.

Martinus Aike Jesse behaalde in de puppyklasse een 2 Veel Belovend.

Mannus Aike Jesse behaalde in de puppyklasse een 4 Veel Belovend

Koen Jelle behaalde 1 Uitmuntend in de Kampioensklasse

Pier Wiebe behaalde met zijn 12,5 jaar de 1ste plaats in de veteranen klasse

Lutske behaalde 1 Uitmuntend in de tussenklasse en werd daarmee reserve Kampioen op de Clubmatch van alle teven, er waren er 82

Liefke Grietje behaalde in de tussenklasse een mooie Zeer goed

Ika Roefke behaalde in de openklasse een zeer goed, ze wilde niet zo, ze was loops. Dit is haar eerste ZH normaal krijgt ze altijd Uitmuntend.

Jeske Aagje behaalde in de openklasse een mooie Uitmuntend.

Janneke Aagje behaalde in de openklasse een prachtige 2de Uitmuntend.

Jullie snappen dit was een prachtige Kampioenschap Clubmatch

Koen Jelle met zijn 1ste uitmuntend op de Kampioenschaps Clubmtach van de NVSW
Koen Jelle met zijn 1ste uitmuntend op de Kampioenschap Clubmatch van de NVSW

 

Harryette Aagje met haar 1ste Uitmuntend op de Kampioenschap Clubmatch vand e NVSW
Harryette Aagje met haar 1ste Uitmuntend op de Kampioenschap Clubmatch van de NVSW.

 

Lutske Grietje met haar 1ste Uitmuntend op de Kampioenschaps Clubmatch van de NVSW En tevens Reserve Kampioen
Lutske Grietje met haar 1ste Uitmuntend op de Kampioenschap Clubmatch van de NVSW.

 

 

 

Lutske Grietje werd hier Reserve Kampioen op de kampioenschaps Clubmatch van de NVSW
Lutske Grietje werd hier Reserve Kampioen op de Kampioenschap Clubmatch van de NVSW