Nieuwe website

Jaaaah de nieuwe website kan ik jullie vandaag publiceren. En och wat ben ik trots op de nieuwe website. Met dank aan Arjan Nijmeijer en Marnick Meesters. Arjan is de webdeveloper en hostingpartij en Marnick heeft alle nesten overgezet. Tja en dat was ook heel erg veel werk. Maar dan hebben we ook wat. Het laatste jaar waren we wel bezig met iets nieuws, maar de eerst webdesigner liet het er een beetje bij zitten. En toen kwam ik bij Arjan zijn bedrijf Nijm Webdesign & Hosting binnen.

Ook hebben we nog andere blije mededelingen. Grietje begint te groeien, ze doet het nest als het vorige nest erg laat. Ze stelde mij dus wel op de proef. En juist op de dag dat de nieuwe website online komt begon ze te groeien. Zie bij de knop nestjes het N nest 2016.

Ook leuk om te vertellen, we weten ook al de volgende combinatie die we voor het O nest gaan maken. Laat u verrassen en kijk bij het volgende nest.

Ook het gastenboek doet het weer, dus als u wil mag u weer een berichtje achterlaten.

Als er nog mensen zijn die graag in de update willen meedraaien, stuur me gerust een mailtje met de vraag voor een update van de website. Dan blijft u altijd op de hoogte van al het nieuws wat hier allemaal gebeurt.

 

Was u even vergeten hoe de oude website eruit zag, zie foto.

Zo kunnen we de oude nooit vergeten, die was voor die tijd ook prachtig en altijd goed bijgehouden.
Zo kunnen we de oude nooit vergeten, die was voor die tijd ook prachtig en altijd goed bijgehouden.