Die Lutske BIG 3 op de show van Zwolle, super trots.

Lutske is mee geweest naar de show in Zwolle. Ze werd daar eerst beste teef en ook beste van het ras, Dus BOB ( Best Of Breed )

Dan moet je in de eindkeuring meelopen in de erering. We hadden een Finse keurmeester dus ik had er persoonlijk niks van verwacht. Des te meer ik zo verrast was dat de keurmeester regelmatig naar Lutske keek en ook haar start nummer wilde zien. Ik mocht nog eens extra het gangwerk laten zien. Lutske deed super haar best had er ook echt zin in. Ze liep als een tierelier. En daarna boem zo in stand, niks te hoeven doen, ze kan dat zelf. En ja hor zo eindigde we in de selectie van 6 geselecteerde honden van rasgroep 7. Wauw oeh dit is gaaf. En Lutske bleef haar best doen, ze had echt haar dag. Ikke dus ook. Uiteindelijk werden we 3 van de rasgroep dat wil zeggen BIG 3 ( Best In Group )

Och ik was zooooo blij dit houd in dat ik met Lutske naar de Hond van het Jaar mag. Nu mag ik dus en met Koen en met Lutske.

© KYNOWEB - http://www.kynoweb.com/ - Photo by Ernst von Scheven
Zo trots op Lutske, nu eens liggend op de foto.
© KYNOWEB - http://www.kynoweb.com/ - Photo by Ernst von Scheven
Met de rasgroep keurmeester natuurlijk wel in stand.
img_5141bob
Kijk haar toch lopen, gewoon met alure.
img_5138bob
En dan trots op de 3de plaats in rasgroep 7