Lutske Nederlands Kampioen

Ik ben heel erg trots, Lutske is Nederlands Kampioen geworden.Wat moet je daar voor doen. Je moet 4 punten halen, punten haal je bv door beste teef te worden met een uitmuntend. Dan haal je 1 punt. Je kan ook 3 hele punten en 4 kwartpunten halen, een kwart punt krijg je als je bv Reserve Kampioen word. Je moet daarbij ook nog de leeftijd van 27 maanden behalen en daarna nog een keer of een reserve of een heel punt halen. Lutske had voor haar 27 maanden als 7,5 punt. En met 27 maanden haalde ze dus afgelopen zaterdag op de Kerst show een vol punt met zelfs beste van het ras. Dus dat was echt de slagroom op het toetje. Geweldig trots ben ik op mijn bruine meisje. Dan mag ik daar ook nog met trots bij vertellen, dat ze de eerste bruine stabij is die Nederlands Kampioen is geworden. Ze was ook al als eerste Nederlands Jeugd Kampioen.