Roefke 24 Juni 2005 * 5 Februari 2017

In December nog zo blij dat ze na de operatie de uitslag de snijranden zijn schoon kreeg.

Helaas is er toch iets vreselijk mis, 2,5 à 3 weken geleden begonnen de zorgen, de zorgen waren niet te peilen. De dierenartsen dacht beiden dat er uitzaaiingen in haar hoofd zaten. We hebben alles wat nodig was gedaan. Maar niks mocht baten

Onze lieve Roefke had up en downs, dat maakt een beslissing zo vreselijk moeilijk. Maar vandaag gaf alles de doorslag, het respect en de liefde die ze altijd voor ons gehad heeft, dat moesten wij haar terug geven door haar vanavond te laten gaan. Toen ik haar zei dat ze Sietske en alle andere boven een dikke knuffel moest geven, kreeg ik een klein likje, och wat kan zo`n likje bijzonder zijn. Want ze was niet echt in staat om dit te doen.

Roefke, kanjer bedankt dat je mijn kanjer was, ik ga je vreselijk missen. Ik heb zoveel moois met je meegemaakt en ook moois van jou in huis. Ik vergeet jou never nooit.

Hier nog super fit en blij. Wat een onwijze knappe kanjer.
En dan zomaar is ze er niet meer.