Alles is klaar in huis

Zondag 24 maart 2024

De pups mogen zeer zeker nog wel even blijven zitten, maar het huis is weer ingericht voor als de pups geboren worden.

En de hondjes controleren even of alles wel goed is.

Zaterdag 30 maart is in princiepe de uitgerekende dag. Onder de knop nestjes en daar bij het Actieve nest 2024 zullen wij u weer heel vaak op de hoogte brengen van het wel en wee van de pups van Okki Harryette fan è âlde leane x Fan`t Trijebergje Doeke-Nico

Als u op nestje en dan 2021 – Heden klikt, daar staat het actieve nest, als u daar op klikt, dan komt u op een nieuwe pagina en rechts staat dan in een rood vlak Actieve nest 2024, daaronder staat dracht, daar houden we alles van de dracht bij, daaronder komt als het zover is een knop bevalling en zo maken we elke week een nieuwe week aan.

Voor Okki is dit haar tweede en laatste nestje, en voor Doeke is het zijn eerste nestje.