Vertrek

Update 7 Juni 2020

De pups zijn inmiddels allemaal  ha ha op 1 na natuurlijk vertrokken naar hun nieuwe baasjes. Ik heb al fijne berichten gehad, en loop met trots met mijn eigen Trientje lang de weg en op de markt, wat een stoer meisje is ze zeg.

Dit zijn de pups die vertrokken op 4 juni
Ik zal de baasjes voorstellen.

Als eerste vertrok Eida, Tukje Okki fan è âlde leane. Ze gaat wonen bij Robert en Mirjam in Bellingwolde. En ze zal het vriendinnetje van Sinne gaan worden.

Daarna vertrok de lieve Jelle, Tsjelle Siep fan è âlde leane. Hij gaat wonen bij Paul en Roelie in Winschoten.

Dan komen we bij Tjibbe SDiep fan è âlde leane, die gaat bij Ben en Marjan in Nieuw-Scheemda wonen. Ze hebben al eerder een lieve Stabij van ons gehad die helaas inmiddels overleden is.

Dan hebben als laatste van donderdag 4 juni het vertrek van Joffe, Theisje Siep fan è âlde leane. Hij gaat bij Fia en Lippe wonen. Samen met zijn oudoom Jussi. Ze hebben al even kennis gemaakt.

Hier nog even pret met zijn drieën.

Tobi, Drop en Trientje moesten even plassen voordat ze naar binnen mochten, Tobi wilde terug in zijn huis, dus deurtje dicht, ha ha hij was het er niet mee eens. Hij deed zijn kop door het gleufje en riep, hallo is er iemand thuis???

Toen werd het tijd voor het vertrek voor Drop, met zijn passende naam Toppe Siep fan è âlde leane, hij had echt diverse bijnamen en allemaal met drop erin, we hebben erg gelachen. Hij gaat wonen bij Annemarie en familie en gezellig bij stabijdame Rover. Hij gaat naar Den Dungen.

En de lieve Tobi, Tobias Siep fan è âlde leane gaat bij Dorine en Nick wonen, ook woont daar alle een knappe stabij reu genaamd Boris. Hij gaat wonen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

En de laatste de best, ohhh dat mag ik helemaal niet zeggen, maar de laatste tevens eerste geboren, ja ze mag hier blijven wonen en komt onze roedel versterken. Het is Trientje Okki fan è âlde leane. We zijn straal verliefd en heel gelukkig.

Ik wil alle pups en baasjes veel geluk wensen en dat ik maar veel mag horen van jullie. De mensen die regelmatig op de website keken, worden uiteraard ook bedankt voor het kijken, en vooral ook de leuke reactie`s met regelmaat. Nu zal het wel weer even duren voordat er weer een nestje komt.