Nieuwe baasjes

IMG_7191Dnest-roefke
Helaas door de spanning vergeten een foto te maken van Dries Borke. Hij is verhuist naar Friesland en zal als Borke door het leven gaan. Borke veel plezier bij Annemarie en Wim
IMG_7311Dnest-roefke
Vanaf nu beter opgelet en geen foto’s meer vergeten. Dirk Borke gaat als Jits door het leven, hij woont bij de Familie Fles in Aalten. Jits zet de boel maar lekker op de kop 😉
IMG_7309Dnest-roefke
Durk Borke komt te wonen bij een heel lief meiske genaamt Babs haar ouders zijn Frank en Angelique en er loopt al een oudere dame rond en dat zal vast zijn vriendin gaan worden, Nouska zal hem vast veel hondentaal bij brengen. Hij gaat nu met de naam Sam door het leven, Sam gedraag je hoor, ik heb gezegd dat jij zo`n schatje was.
IMG_7315Dnest-roefke
Dibbe Borke ook zo`n lekker vent, die gaat door het leven met de naam Binke. Binke woont in Groningen bij de Familie Krist. Ook Binke is een hele lieve ondeugt en gaat de Familie zeker niet teleurstellen. Binke lekkere kanjer van me, veel plezier in Groningen.
IMG_7433Dnest-roefke
Zo bleven er nog 3 pups over waar ik nog een paar dagen langer van mocht gaan genieten. Al zou je zo denken dat het slaapkoppen zijn, maar niets van dat is waar, het waren dolle dagen voor de pups.
IMG_7436Dnest-roefke
Zo zette ze hier af en toe de boel op stelten en hebben ze wat door de tuin en het huis heen gerent. 9 honden in de keuken als je aan het koken bent is toch wat veel dus ook zei maar naar hun nieuwe baasjes.
IMG_7440Dnest-roefke
Dibbrich woont heerlijk dichtbij en wel in Stadskanaal bij Gerbrand en Tiena Hingstman. Na een Setter en een Flatcoat werd het nu tijd voor en eigenwijze Fries. Of ging het om karakter en een kleiner maatje. Nou dat ze het goed gaat krijgen dat is zeker. Dibbrich zal als Donja door het leven gaan,. Donja geniet ervan en tot gauw.
IMG_7442Dnest-roefke
Doeke Borke blijft ook lekker dichtbij en wel in Winschoten, hij gaat door het leven als Jelte en zal zo als het nu lijkt nog wel eens op een showtje gaan komen. Jelte woont bij John en Sarina en hun zon Swen en helaas was Yvon even te klein om mee te gaan. Jelte kleine boef veel plezier.
IMG_7444Dnest-roefke
Jeetje wat duurt wachten lang vond Marit en of mamma Roefke haar kinders wel kan missen. Ja hoor Roefke vind het prima en word weer helemaal puber nu ze weg zijn. Djûke gaat met de naam Silke door het leven en woont bij Arjan, Christien, Merit en Lucas in Emmeloord.
IMG_7445Dnest-roefke
Een bloemist die weet waar het om draait, een prachtig boeket bloemen met frolic voor Roefke, nou die heeft ze gevonden ook ze is niet meer weg te slaan bij de vaas, die staat dus nu even veilig iets hoger neergezet.
IMG_7446Dnest-roefke
Dit waren alle foto’s weer van het nest van Borke met Roefke, ik heb er heel veel plezier aan gehad en zal ze zeker gaan missen. Ze waren stuk voor stuk allemaal net zo lief als Borke en Roefke. Ik ben trots op mijn kinders en hoop nog veel van ze te horen. Ik hoop dat iedereen genoten heeft van de vele foto`s en nu is het de beurt aan de nieuwe baasjes om zo af en toe eens wat in te sturen.