Nieuwe baasjes

De nieuwe baasjes

18 Oktober 2009

IMG_3822klein
Hier nog even met zijn vijven, wat zullen ze elkaar straks missen. Ik heb genoten van alle pups en ik wens ze natuurlijk allemaal veel plezier bij hun nieuwe baasjes.
IMG_3860klein
Pina kwam met haar buurvrouw samen om Fopke op te halen, ze zal met de naam Sielke door het leven gaan. Ook Rob en de drie dochters Annelin, Marloes en Emke konden helaas niet mee want het was een gewone vrijdag, dus hup naar school.
IMG_3861klein
Truus kwam met een vriendin om Frouke op te halen ze gaat nu Foske gaat heten. Het was omdat het op een vrijdag was, anders kwamen Alfred en de kinderen Leon en Marijn natuurlijk ook mee.
IMG_3863klein
Hier nog even met zijn drie├źn over, overigens is het dan s`avonds niet minder herrie hoor als ze met zijn allen aan het spelen zijn.
IMG_4006klein
Steven Annick met hun zoon Tim en dochter Ine kwamen voor Floris, die ook zo zal blijven heten, ze hebben al een oude Golden retriever Bouchka maar die wil niet graag meer op de foto, ze hebben natuurlijk wel al daarnet kennis gemaakt.
IMG_4010klein
Als zeer ervaren stabij baasjes stellen we u voor aan Ria en Theo Loup. Hun hart viel op Fenna, en de naam was zo passend bij deze dame, dat ze ook zo door het leven zal gaan.
IMG_4013klein
Ties en Grietje zeer bekend van patat en de Erwtensoep ;-). ze mogen onze grote kanjer Feike gaan vertroetelen, hij zal met de mooie naam Jip door het leven gaan. Ik zal jullie missen.
IMG_4014klein
Ik blijf in een leeg huis achter, met 5 eigen hounen en geen pup geblaf, ik ben ook goed verwent en moet nu afkicken. Het zit er weer op, alle pups zijn vertrokken, ik voel me leeg maar nog niet rustig, dat is altijd even wennen voordat ik die rust weer gevonden heb. De werpkist en de puppy ren zijn alweer opgeruimd, het huis lijkt weer als vanouds, ze vaatwasser draait, zodat we straks weer gewoon voldoende koffie kopjes in de kast hebben, ik greep nog wel eens mis met al die visite. We hebben net zelf heerlijk gegeten, en ik zeg, Hans als jij de logee`s laat plassen, geef ik de pups eten, ha ha hoe kun je erin zitten. We hebben allebei gelachen als een boer met kiespijn. Straks even lekker uitwaaien en dan hopen op veel update`s van de nieuwe baasjes. Puppy baasjes bedankt voor jullie gezellige bezoeken, en al het heerlijke snoepwerk voor ons zowel als voor de hounen, geniet van onze ( jullie ) pup. En ik hoop iedereen vaak te horen. Liefs Hans Marianne en de Fryske Hounen.