Nieuwe baasjes

IMG_8804stabijpups
Laatste keer met zijn allen eten.
IMG_8808stabijpups
Ze vinden het allemaal zo lekker het zijn echte hongerlappen.
IMG_8839stabijpups
Als eerste vertrok Martinus, hij zal Tinus gaan heten en gaat in Gouda wonen bij Familie Noordermeer. Michiel en Nicole met hun 4 kinderen Maxime, Wouter, Cècile en Gijs. Veel plezier en geniet van Tinus.
IMG_8843stabijpups
Als tweede vertrok Melle, hij zal als Bouike door het leven gaan, Hij gaat in Uffelte wonen bij André en Jolanda met de kinderen Mitchell , Celine en Shenna. Veel plezier en geniet van Bouike.
IMG_8844stabijpups
Als derde vertrok Mees, hij blijft Mees heten en gaat in Sintmaartensbrug wonen. Zijn baasjes Jan Hein en Eddy en hij heeft daar al een vriendinnetje. Veel plezier en geniet van Mees.
IMG_8848stabijpups
Als vierde vertok Meindert, hij gaat Mannes heten en gaat in Wageningen wonen. Zijn baasje is Martin en ook Mannes heeft al een hondenvriendin Belle. Veel plezier en geniet van Mannes.
IMG_8850stabijpups
Als vijfde vertrok Manne, hij gaat Lytse heten en gaat in Nijverdal wonen. Zijn baasjes zijn Joost en Petra. Veel plezier en geniet van Lytse.
IMG_8853stabijpups
Dan werd het tijd om de pupren alvast zo ver mogelijk op te ruimen, de pups binden het prima, lekker relaxed met zijn drieën over.
IMG_8855stabijpups
Niet meer knokken om een luie stoel, gewoon lekker relaxed. Soms is het zo dat de laatste drie de boel afbreken in de nacht, maar gelukkig deze pups waren zo lief alles was zo netjes in de ochtend, ik was super trots op ze.
IMG_8858stabijpups
Als zesde vertrek Mina, ze blijft Mina heten en liefkoosnaam word Mientje, ze gaat in Schildwolde wonen. Haar baasjes zij Floris en Sjoukje. Veel plezier en geniet van Mina.
IMG_8859stabijpups
Als zevende vertrok Mans, hij gaat Sil heten en gaat heel dichtbij in Musselkanaal wonen. Het lieve kindje is hun kleinkind, mee ze wilde niet ruilen, het was echt een schatje. Zijn baasjes zijn Truus en Harry. Veel plezier en geniet van Sil
IMG_8860stabijpups
Als laatste vertrok Maria, ze gaat Mayke heten en gaat in Oudeschoot wonen. Haar baasjes zijn Sieta en Yke, Dennis Thomas en Rick. Helaas kon Yke niet mee want die was ziek, maar die knapt vast gauw op. Veel plezier met Kayke.

IMG_8820stabijpupsIMG_8834stabijpups